Stenalderbrød med leverpostej og rødbeder
En simpel udgave af en klassiker, men super på denne tid af måneden. Du får en masse vigtige næringsstoffer fra lever og rødbeder, og et skud af gode fedtstoffer fra kernerne i stenalderbrødet. Du kan vælge at bage brødet fra bunden eller købe en færdigblandet version i supermarkedet.
Ingredienser (6 personer):
- 100 g græskarkerner
- 100 g solsikkekerner
- 100 g hørfrø
- 100 g sesamfrø
- 100 g mandler
- 100 g valnødder eller hasselnødder
- 5 æg
- 1 dl ekstra jomfru olivenolie
- 1 tsk salt
Tilberedning:
Tænd ovnen på 160 grader.
Pisk æggene sammen.
Tilsæt alle frø og nødder, olie og salt.
Bland det godt sammen. Hæld det i en rugbrødsform med bagepapir og bag i ovnen i ca. 1 time.
Servering:
Tag en skive stenalderbrød og smør et godt lag økologisk leverpostej på og top med syltede rødbeder. Voila!