Stenalderbrød med leverpostej og rødbeder
![Rødbede-leverpostej](https://img.simplerousercontent.net/scaled_image/5242001/680e071dfc2eaea7f2e546ba72bf4ede0c96f049/Roedbede-leverpostej-880w-660h.jpg)
En simpel udgave af en klassiker, men super på denne tid af måneden. Du får en masse vigtige næringsstoffer fra lever og rødbeder, og et skud af gode fedtstoffer fra kernerne i stenalderbrødet. Du kan vælge at bage brødet fra bunden eller købe en færdigblandet version i supermarkedet.
Ingredienser (6 personer):
- 100 g græskarkerner
- 100 g solsikkekerner
- 100 g hørfrø
- 100 g sesamfrø
- 100 g mandler
- 100 g valnødder eller hasselnødder
- 5 æg
- 1 dl ekstra jomfru olivenolie
- 1 tsk salt
Tilberedning:
Tænd ovnen på 160 grader.
Pisk æggene sammen.
Tilsæt alle frø og nødder, olie og salt.
Bland det godt sammen. Hæld det i en rugbrødsform med bagepapir og bag i ovnen i ca. 1 time.
Servering:
Tag en skive stenalderbrød og smør et godt lag økologisk leverpostej på og top med syltede rødbeder. Voila!