Spørgsmål & Svar

Vi har besvaret nogle af de typiske spørgsmål her. Men hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os på support@lauragrubb.dk

Har du en app?

Ja, du kan se alle programmerne via Simpleros app (download her til iphone eller android). Hvis du ønsker at vælge enkelte videoer, så fungerer det bedst via en browser på telefonen. 

Kan jeg bruge videoerne på et SMART-TV?

Ja, det kan du nemt via Simpleros app. Bruger du videoerne via en browser, så skal du streame din skærm til dit tv, så kan videoerne afspilles på dit tv.

Jeg er blevet gravid - kan jeg stadig bruge videoerne?

Ja, det kan du. Du kan læse min gravid-guide her, hvor jeg forklarer, hvad du skal være opmærksom på, hvis du er gravid og ønsker at dyrke hormonyoga. Og så kan jeg anbefale dig vores Gravid-yoga program, målrettet de forskellige stadier af din graviditet.

Hvad for noget udstyr har jeg brug for til videoerne?

I nogle af videoerne bruger jeg en yogapølle og blokke, men i de fleste af videoerne kan du klare dig med en yogamåtte, et par puder og et tæppe. Se min videoguide her om, hvordan du laver dit eget udstyr og hvad du har brug for. Ønsker du at købe yogaudstyr, så kan du spare 15% ved at bruge min rabatkode hos GoYogi.

Hvorfor bruger du ikke musik i videoerne?

Jeg elsker at bruge musik i min yogaundervisning (og når jeg selv dyrker yoga). Men jeg kan desværre ikke bruge det i optagelserne på grund af copyright regler. I stedet har jeg lavet en masse playlister til dig på Spotify, du kan bruge som baggrund til undervisningen (eller bare vælge din egen yndlingsmusik).

Jeg har fået en skade - kan jeg stadig bruge videoerne?

Det afhænger af skaden, men for mange af videoerne som fx meditation og akupressur vil du stadig kunne bruge dem. Lyt til din krop, når du bruger yogaen, og hvis der er øvelser, du ikke kan lave og har brug for et alternativ, så skriv en mail til support@lauragrubb.dk.

Jeg ønsker at blive gravid - hvor skal jeg starte?

Jeg kan anbefale dig vores program Boost fertiliteten her.

Jeg er i/efter overgangsalderen - er det her stadig relevant for mig?

Ja, det er det i høj grad. I og efter overgangsalderen kan vi opleve hormonubalancer som fx lavt østrogen, hvor det er endnu vigtigere, at holde fast i nogle gode vaner, der balancerer hormonerne. Jeg kan fx anbefale dig mit program for menopausen (overgangsalderen), men du kan også lade dig inspirere af yoga mod stress og blodsukkerubalancer.

Hvornår fornyes mit medlemsskab?

Du kan følge med lige her på din personlige konto, hvor der står, hvornår dit medlemsskab fornyes næste gang.

Mit kreditkort er ved at udløbe - hvad gør jeg?

Log ind på din side lige her. Vælg 'Dine produkter'. Scroll ned til Abonnementer og vælg Hormonyoga For Kvinder. Klik på 'Manage payment' og udfyld detaljerne for dit nye kreditkort. Se også denne guide for vejledning.

Jeg kan ikke logge ind på min konto

Det kan skyldes, at du mangler et simplero ID. Det kan du oprette lige her. Hvis du stadig ikke kan få adgang, så skriv til support@lauragrubb.dk, så tjekker vi, om der skulle være sket en fejl.

Kan jeg sætte mit medlemsskab på pause?

Ja, du kan sætte dit medlemsskab på pause i op til 6 måneder uden at det koster dig noget. Send os en mail på support@lauragrubb.dk, hvis du ønsker at sætte dit medlemsskab i bero.

Hvordan melder jeg mig ud?

Hvis du ønsker at melde dig ud, skal du klikke dig ind på din personlige side. Find dit abonnement, klik på den grønne knap og vælg "Stop your subscription from renewing". Her er en vejledning i, hvordan du gør. Du kan også vælge at sætte dit abonnement på pause i op til 6 måneder helt gratis.

Kan jeg få rabat i din webshop?

Ja, som medlem af Hormonyoga For Kvinder kan du få 20% rabat på alle mine kurser. Her er dit hemmelige link, hvor rabatten er trukket fra.